Заседања

  • Друго редовно заседање Народне скупштине Републике Србије у 2007.години
  • Среда, 7. новембар 2007.

    Трећа седница Другог редовног заседања Народне скупштине Републике Србије у 2007.години

    Председник Народне скупштине Републике Србије Оливер Дулић сазвао је Трећу седницу Другог редовног заседања Народне скупштине Републике Србије у 2007. години за среду, 7. новембар са почетком у 14. часова.

  • Понедељак, 5. новембар 2007.

    Друга седница Другог редовног заседања Народне скупштине Републике Србије у 2007.години

    За Другу седницу Другог редовног заседања Народне скупштине Републике Србије у 2007. години, коју је председник Народне скупштине Оливер Дулић отворио 5. новембра, одмах по завршетку Прве седнице Другог редовног заседања Народне скупштине Републике Србије у 2007. години, усвојен је следећи дневни ред: 1. Предлог закона о потврђивању Споразума између Републике Србије и Европске заједнице о олакшаној процедури за издавање виза, који је поднела Влада,2. Предлог закона о потврђивању Споразума између Републике Србије и Европске заједнице о реадмисији лица која незаконито бораве, који је поднела Влада,3. Предлог закона о потврђивању Споразума између Савета министара Србије и Црне Горе и Владе Републике Француске о враћању и прихватању лица у нерегуларној ситуацији, са Протоколом, који је поднела Влада.

  • Понедељак, 1. октобар 2007.

    Прва седница Другог редовног заседања Народне скупштине Републике Србије у 2007. години

    Председник Народне скупштине Републике Србије Оливер Дулић сазвао је Прву седницу Другог редовног заседања Народне скупштине Републике Србије у 2007. години за понедељак, 1. октобар, са почетком у 10 часова.

  • Девето ванредно заседање Народне скупштине Републике Србије у 2007. години
  • Уторак, 25. септембар 2007.

    Девето ванредно заседање Народне скупштине Републике Србије у 2007.години

    За Девето ванредно заседање Народне скупштине Републике Србије, које је председник Народне скупштине Републике Србије, Оливер Дулић, сазвао на захтев 124 народна посланика, утврђен је следећи дневни ред:1. Предлог одлуке о избору гувернера Народне банке Србије, који је поднео Одбор за финансије Представник предлагача, Бранислав Јовановић рекао је да је једини кандидат за ту функцију досадашњи гувернер Народне банке Србије Радован Јелашић, кога је предложила Посланичка група Г17 плус.

  • Осмо ванредно заседање Народне скупштине Републике Србије у 2007. години
  • Уторак, 11. септембар 2007.

    Осмо ванредно заседање Народне скупштине Републике Србије у 2007.години

    Председник Народне скупштине Републике Србије Оливер Дулић сазвао је, на Захтев 128 народних посланика, Осмо ванредно заседање Народне скупштине Републике Србије у 2007. године за уторак, 11. септембар, са почетком у 10 часова У Захтеву за одржавање седнице утврђен је следећи дневни ред:1. Предлог закона о изменама и допунама Закона о држављанствзу, који је поднела Влада,2. Предлог закона о потврђивању Споразума о измени и приступању Споразуму о слободној трговини у Централној Европи-ЦЕФТА 2006, који је поднела Влада,3. Предлог закона о изменама и допунама Закона о дувану, који је поднела Влада,4. Предлог закона о потврђивању Кјото Протокола уз Оквирну конвенцију Уједињених нација о промени климе, који је поднела Влада,5. Предлог закона о путним исправама, који је поднела Влада,6. Предлог закона о изменама и допунама Закона о спречавању насиља и недоличног понашања на спортским приредбама, који је поднела Влада,7. Избор председника, потпредседника и чланова Савета Државне ре визорске институције, са Листе коју је поднео Одбор за финансије,8. Предлог одлуке о измени Одлуке о утврђивању састава сталних делегација Народне скупштине Републике Србије у међународним парламентарним институцијама, који је поднео председник Народне скупштине др Оливер Дулић,9. Предлог одлуке о измени Одлуке о избору чланова одбора Народне скупштине Републике Србије, који је поднела Посланичкас група мањина-Савез војвођанских Маџара-Листа за Санџак-Унија Рома Србије-Коалиција Албанаца Прешевске долине Образлажући Предлог закона о изменама и допунама Закона о држављанству Републике Србије, министар унутрашњих послова Драган Јочић истакао је да се њиме усклађује област држављанства са Уставом Србије и са променама које су настале после иступања Црне Горе из државне заједнице.

  • Седмо ванредно заседање Народне скупштине Републике Србије у 2007. години
  • Уторак, 24. јул 2007.

    Седмо ванредно заседање Народне скупштине Републике Србије у 2007.години

    Председник Народне скупштине др Оливер Дулић сазвао је, на Захтев 127 народних посланика, Седмо ванредно заседање Народне скупштине Републике Србије у 2007. години, за уторак, 24. јул, са почетком у 16 часова.

  • Шесто ванредно заседање Народне скупштине Републике Србије у 2007. години
  • Петак, 13. јул 2007.

    Шесто ванредно заседање Народне скупштине Републике Србије у 2007. години

    За Шесто ванредно заседање Народне скупштине Републике Србије у 2007. години, које је председник Народне скупштине Оливер Дулић сазвао, на Захтев 117 народних посланика, за петак, 13. јул, са почетком у 11 часова, одређен је следећи дневни ред:1. Предлог закона о потврђивању Споразума о успостављању специфичних паралелних односа између Републике Србије и Републике Српске, који је поднела Влада,2. Предлог закона о потврђивању Европске повеље о локалној самоуправи, који је поднела Влада,3. Предлог закона о потврђивању Споразума о зајму и финансирању између KFW, Франкфурт на Мајни и Републике Србије „Рехабилитација локалног система грејања у Србији-фаза III“, који је поднела Влада,4. Предлог закона о потврђивању Конвенције о полицијској сарадњи у југоисточној Европи, који је поднела Влада,5. Предлог закона о потврђивању Протокола о изменама и допунама Међународне конвенције о упрошћавању и усклађивању царинских поступака, који је поднела Влада На почетку рада, 16. јула, Народна скупштина је, на предлог Административног одбора, констатовала да је престао мандат, пре истека времена на које је изабрана, народном посланику Андреи Галго-Ференци изабраној са Изборне листе Савез војвођанских Мађара - Јожеф Каса, даном подношења оставке.

  • Четврто ванредно заседање Народне скупштине Републике србије у 2007.години
  • Петак, 29. јун 2007.

    Четврто ванредно заседање Народне скупштине Републике Србије у 2007. години

    За Четврто ванредно заседање Народне скупштине Републике Србије у 2007. години, које је председник Народне скупштине Оливер Дулић сазвао на Захтев 96 народних посланика, за петак, 29. јун, утврђен је следећи дневни ред:1. Предлог закона о изменама Закона о државним службеницима, који је поднела Влада.

  • Треће ванредно заседање Народне скупштине Републике Србије у 2007.години
  • Понедељак, 18. јун 2007.

    Треће ванредно заседање Народне скупштине Републике Србије у 2007. години

    Председник Народне скупштине Републике Србије Оливер Дулић сазвао је, на Захтев 129 народних посланика, Треће ванредно заседање Народне скупштине Републике Србије у 2007. години за понедељак, 18. јун, са почетком у 12 часова.

  • Друго ванредно заседање Народне скупштине Републике Србије у 2007.години
  • Петак, 8. јун 2007.

    Друго ванредно заседање Народне скупштине Републике Србије у 2007. години

    Председник Народне скупштине Републике Србије сазвао је, на Захтев 122 народна посланика, Друго ванредно заседање Народне скупштине Републике Србије у 2007. години за петак, 8. јун, са почетком у 12 часова.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Будите у току